Таврия Славута

Диск колеса Таврия Славута Дорожная Карта - 11021-3101015 DK

Артикул 11021-3101015 DK  Подкатегория Ходовая
890 грн
Доставка
  • Нова Пошта
  • Деливери
Оплата
  • При получении товара (наложенный платеж). Картой онлайн. Безналичными на р/с.
Описание

Диск колеса Таврия 1102 Славута 1103 Дана 1105 Пикап 110550 Дорожная Карта.

Цвет диска металлик. Ширина 4.5 дюйма. Рекомендуется устанавливать резину 155, 165 и 175 размера. Характеристики диска 13x4.5J 3x256 228 ET30. Производитель Дорожная Карта, Китай.

Внимание! Прочтите, прежде чем покупать. Китайские по сравнению с Кременчугскими легче (сталь тоньше), изготовлены из стали худшего качества и, как следствие, имеют заметно меньшую прочность.  Не рекомендуем приобретать китайские диски.

Отзывы
Володимир К
Приобрел товар

Трохи не згоден з описом. Сталь в центральній частині диска де отвори під шпильки дійсно тоньша, але сталь самого диска в порівнянні з кременчуцькими товстіша.

Купив два диска заради експерименту, так як було замічено що в кременчуцьких дисках отвори під шпильки мають зміщення відносно центрального отвору. В результаті на СТО колесо балансують по отворах під шпильки чіпляючи грузики великих розмірів, а на передній осі на фланцях нового зразка центрування колеса відбувається по центральному отвору, в результаті скільки не балансуй, руль завжди трясе на швидкості.

В цих дисках, отвори під шпильки відповідають центральному отвору, напевне ріжуть все за одну операцію. Але є і недоліки. На одному диску центральний отвір з отворами під шпильки зміщений відносно центру диска, тому колесо має замітне радіальне биття, на другому диску радіального биття немає, але криво приварений диск до центральної частини, колесо виляє в сторони. Але незважаючи на ці недоліки, після балансування на цих дисках в парі з 11-ти річною резиною Би-391, до 130 кмг жодного натяку на дисбаланс коліс я не відчув.

Достоинства: Отвори під шпильки відповідають центральному отвору диска

Отзывы и комментарии могут оставлять только авторизированные посетители

Если Вы уже зарегестрированны - авторизуйтесь

* отмеченные поля заполняются обязательно
Оцените товар:

Отзывы и комментарии могут оставлять только авторизированные посетители

Если Вы уже зарегестрированны - авторизуйтесь

* отмеченные поля заполняются обязательно
Похожие товары