Таврія Славута

Диск колеса Таврія Славута Дорожня Карта - 11021-3101015 DK

Артикул 11021-3101015 DK  Підкатегорія Ходова
890 грн
Доставка
  • Нова Пошта
  • Делівері
Оплата
  • При отриманні товару (післяплата). Картою онлайн. Безготівковими на рахунок.
Відгуки
Володимир К
Придбав товар

Трохи не згоден з описом. Сталь в центральній частині диска де отвори під шпильки дійсно тоньша, але сталь самого диска в порівнянні з кременчуцькими товстіша.

Купив два диска заради експерименту, так як було замічено що в кременчуцьких дисках отвори під шпильки мають зміщення відносно центрального отвору. В результаті на СТО колесо балансують по отворах під шпильки чіпляючи грузики великих розмірів, а на передній осі на фланцях нового зразка центрування колеса відбувається по центральному отвору, в результаті скільки не балансуй, руль завжди трясе на швидкості.

В цих дисках, отвори під шпильки відповідають центральному отвору, напевне ріжуть все за одну операцію. Але є і недоліки. На одному диску центральний отвір з отворами під шпильки зміщений відносно центру диска, тому колесо має замітне радіальне биття, на другому диску радіального биття немає, але криво приварений диск до центральної частини, колесо виляє в сторони. Але незважаючи на ці недоліки, після балансування на цих дисках в парі з 11-ти річною резиною Би-391, до 130 кмг жодного натяку на дисбаланс коліс я не відчув.

Переваги: Отвори під шпильки відповідають центральному отвору диска

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Оцените товар:

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Схожі товари