Ланос Сенс

Пружина задня Кённер зі змінним перетином - KSR-1004

Артикул KSR-1004  Підкатегорія Ходова
588 грн
Доставка
  • Нова Пошта
  • Делівері
Оплата
  • При отриманні товару (післяплата). Картою онлайн. Безготівковими на рахунок. Розстрочка від Приватбанк (до 24 місяців). Покупка частинами від Монобанк.
  • Покупка частинами від Монобанк
Опис

Пружина задня Кённер посилена зі змінним перетином витка Ланос Сенс Нексія.

Ціна за 1 шт. Виробник Кенер. Пружина за характеристиками на стиск посилена. Для всіх моделей всіх років випуску Ланос Сенс Нексія.

Висота 255мм.
Ширина 160мм.
Діаметр прутка 15мм. Перетин змінний, крайні витки 9 мм.

Усі задні пружини Ланос Сенс.

Відгуки
Сергей Д
Придбав товар

Купил. Установил. Задок явно поднялся, но не критично. Мне нравится. Советую оставлять родные верхние проставки. Так же установил "домики" чтоб не рвать амортизатор. Магазину как всегда огромное спасибо!!!

Вячеслав П
Придбав товар

Поставил эти пружины, зад поднялся очень хорошо. В дороге ещё не пробовал, но что то подсказывает что нужно меньшие резиновые проставки ставить. Покатаюсь понаблюдать, потом сделаю выводы. Машина поднялась очень хорошо, теперь не буду черкать фаркопом.

Недоліки: Авто стало жесткое.

Андрій М
Придбав товар

На Нексию стали отлично. Машина хорошо поднялась

Сергій С
Придбав товар

Встановлював на стандартні 10мм проставки. "Доміки" задніх амортизаторів (каяба масло) теж є. Авто піднялось як я і хотів, не скажу що занадто задертий зад ,якраз ідеально, але це притому що в мене повний бак бензину + газовий балон + повнорозмірна запаска в багажнику + деякі інструменти + фаркоп. Авто стало комфортніше, причому як з пасажирами в салоні так і без них. Проїхав в районі 1500км, пружинами задоволений повністю.

Алексей Н
Придбав товар

Поставил на Ланос поляк эти пружины. Пружина жесткая сама по себе и высокая (выше стандартной), без удлинителей амортизаторов - амортизатор стучит на разрыв. Поставил еще домики - тогда нормально. Жопу задрало очень сильно без всяких проставок, чисто на пружинах. Учитывайте это при заказе.

Переваги: Машина стала высокой как на проставках

Недоліки: Очень жесткая задняя подвеска стала

Егор Г
Придбав товар

Ставив на Сенс ці пружини разом з масляними амортизаторами GM та верхніми проставками на 25 мм. Повністю згоден з попередніми коментарями, що зад дуже піднявся та незважаючі на "доміки" для проставок - аморти працюють на розрив. Навіть на малій швидкості проїхати комфортно лежачіх поліцейських було нереально. Прийшлося дозаказувати поліуретанові проставки на 10 мм. Лише після цього авто дійсно стало гарно почувати дорогу. За місяць їзди пружини не просіли. що буде далі покаже час. Дякую за гарний товар по демократичній ціні ).

Переваги: Посилені, ціна, покі нові- добре тримають дорогу

Недоліки: Час покаже

Сергей Л

Поставив їх з стандартною проставкою 10мм. По висоті і мягкості ідеально. Із мінусів авто по рівнянні зі старими усиленими пружинами стало якимось валким, появились кріни на поворотах та нерівностях . Можливо причиноа в амортизаторах які я не міняв так, як вони ще нормальні , при заміні пружин їх перевірив .

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Оцените товар:

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково