Ланос Сенс

Будка (надбудова платформи) Ланос Пікап - TF55Y0-8534012

Артикул TF55Y0-8534012  Підкатегорія Кузовні деталі
14 352 грн
Доставка
  • Нова Пошта
  • Делівері
Оплата
  • При отриманні товару (післяплата). Картою онлайн. Безготівковими на рахунок.
Опис

Будка (надбудова платформи) Ланос Пікап.

Матеріал: скловолокно. Пофарбована, колір білий. Будка гола - без дверей, петель, ущільнювачів та ліхтарів. Виробник ЕСКАЕ, м. Запоріжжя. Назва за каталогом ЗАЗу надбудова платформи жорстка Ланос пікап.

По встановленню. Ставиться будка на кузов і міряється за "місцем", козирок і передні стійки робляться зазвичай надмірно за розміром, щоб будка встала навіть на деформований кузов. Розмічається зайве та обрізається. Ще раз вимірюється за місцем. Якщо все нормально за розміром, місце з'єднання знежирюється і будка клеїться до кузова на герметик для лобового скла. Установку проводити на рівній площадці, перевірити чи не спущені колеса і чи не поламані пружини.

Відгуки
Максим В
Придбав товар

Прежде чем покупать узнайте сколько стоит доставка. Мне в Интайме насчитали треть стоимости будки! Это с Запорожья в Житомир. В новую почту даже не ходил у них обычно дороже. К счастью с работы шла машина в Запорожье, ждать пришлось полтора месяца но зато доставка обошлась в поллитра. По качеству покраски без претензий а вот один вырез под задний стоп был немного не доделан пришлось пару минут поработать круглым напильником. При установке на козырьке было много лишнего по длине почти 1 см.

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Оцените товар:

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Схожі товари