Ланос Сенс

Амортизатор GM задній масло (к-т, 2шт) - 96226990

Артикул 96226990  Підкатегорія Ходова
3 555 грн
немає в наявності
Доставка
  • Нова Пошта
  • Делівері
Оплата
  • При отриманні товару (післяплата). Картою онлайн. Безготівковими на рахунок.
Опис

Амортизатор Ланос Сенс Нексія задній масляний.

Ціна за 2шт. Гідравлічні. Виробник GM, Корея, оригінал. Для всіх моделей, усіх років випуску. З нижнім сайлентблоком. Не комплектується верхнім відбійником. Номери аналоги за GM 90373164 та 96246626 (обидва номери знято з виробництва). Іноді неправильно вказують кросування, тому не велике пояснення помилкових номерів.

1. 96445041 не зовсім правильне кросування, посилений, по кріпленню та геометрії однаковий, але трохи більше зусилля на відбій та стиснення, посилена конструкція окремих елементів.

2. 96187422 не зовсім правильне кросування, амортизатор для Нексії перших років випуску (підходить для всіх Нексій), кріплення однакове з Ланосом, але трохи інші характеристики і були нарікання за якістю, не рекомендується ставити на Ланос. Зняті з виробництва, бувають пропозиції на ринку, але як правило в потворному вигляді - іржаві, зі сальником, що "ссохнув", і з зруйнованою упаковкою. Увага! З 2009 року GM виробляє амортизатори лише з номерами 96226990 (стандарт) та 96445041 (посилений).

Стаття "Амортизатори на Ланос та Сенс - огляд, ціни, характеристики, виробники".

Відгуки
Андрей З

Проездил на таких GM около 5 лет. Потом после GM поставил Kayaba, на которых - уже около 3-х лет. Лично для себя сделал вывод, что в следующий раз поставил бы снова Kayaba, только бы у них не упало качество. И дело даже не в цене. Всегда стремлюсь покупать только оригинал и GM, не смотря на стоимость. Но в данном случае, как по мне, то Kayaba как-то комфортнее GM. GM для меня через чур мягкие. Хотя Kayaba тоже не жесткие и достаточно комфортные, при этом цена демократичнее.

Олександр С

Знайшов у вашому місті такі самі на 1000 грн дешевше. Скажіть,будь ласка,це такі самі і чому така різниця в ціні. Дякую.

Admin Z

Олександр С, У нас закупівля дорожче, висновки робіть самі. Запитайте у продавця номер, можливо неліквіди зі старих поставок або неактуальна ціна.

Александр Т

если их сравнить с саксом что лучше

Admin Z

Александр Т, У GM качество выше, но дороже.

Андрей С

Какие лучше, эти или Mando?

Константин П

Андрей С, GM.

Владислав Д
Придбав товар

отличные амортизаторы

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Оцените товар:

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково