Ланос Сенс

Ремкомплект робочого циліндра зчеплення Ланос Autofren - AF D3354

Артикул AF D3354  Підкатегорія Зчеплення і коробка
190 грн
Доставка
  • Нова Пошта
  • Делівері
Оплата
  • При отриманні товару (післяплата). Картою онлайн. Безготівковими на рахунок.
Опис

Ремкомплект робочого циліндра зчеплення Ланос Сенс Нексія Нубіра Такума Леганза Еванда Епіка Autofren.

Для Ланос та Сенс всіх років випуску, всіх обсягів двигуна. Виробник Аутофрен (Autofren), Іспанія. У каталозі GM робочий циліндр не деталізований та каталожного номера не має, в оригіналі лише циліндр у зборі. Діаметр 20.60 мм.

Усі запчастини для зчеплення Ланос.

Відгуки
Анатолий Т

Ланос 1.5 выпуск 2003года.После полной замены рабочего цилиндра сцепления,разобрал для ревизии старый,да,шток пластик, манжета одна широкая.

Константин М
Придбав товар

Машина "Lanos 1.6 sx 2003г.". Данный ремкомплект НЕ подошел! Наружная резинка такая же, колько-скоба тоже подходит а вот для внутрености не то, совсем не то:(. В родном цилиндре внутренность оказалась совершенно иная, - пластиковый "шток" с одной резинкой вместо двух и большего размера чем эти. П.С: брал также этой фирмы ремкомплект для главного цилиндра - но так и не ставил, т.ч там хз, оно или нет.

Переваги: на вид резина не плохая, мягкая. нормальная цена

Недоліки: не подходит к оригиналу

Павло Р
Придбав товар

Замовив на сенс 2006р. В описі на сайті пише: Для Ланос Сенс всех годов выпуска, всех объёмов мотора. Але чомусь для сенса 2006р. не підходить. В комплекті два манжета а в розібраному мому циліндрі зчеплення - один, і ні один з цих двох манжетів не підходить. Єдине що підходить це пильник і стопорне кільце.

Недоліки: недостовірний опис на сайті

Admin Z

Павло Р, Цилиндр с завода не менялся? Проверил по каталогу - цилиндры на Сенс и Ланос одинаковые. Если с завода не менялся - попробуйте определить производителя цилиндра и померяйте диаметр.

Павло Р

Евгений П, Циліндр з заводу не мінявся. Купив в магазині цілий циліндр зі скобою оригінал GM, перед установкою зняв штопорне кільце і розібрав середину - так що він аналогічний що в мене стоїть в середині пластиковий циліндр і одна манжета. Продавщиця казала що циліндр в них вже три роки лежить бо ніхто не бере бо дорого 860грн. Поставив і все ОК. Нарив в інтернеті що є циліндри з залізним циліндром в середині - можливо цей ремкомплект до таких. В вас на сайті є оригінальний циліндр - можете зняти стопорне кільце і подивитись можливо в новіших версіях йшов залізний циліндр в середині і дві манжети

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Оцените товар:

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково