Таврія Славута

Генератор 65А кріплення вісімка Elprom-Elhovo - G2108E

Артикул G2108E  Підкатегорія Електрообладнання
2 298 грн
Доставка
  • Нова Пошта
  • Делівері
Оплата
  • При отриманні товару (післяплата). Картою онлайн. Безготівковими на рахунок. Розстрочка від Приватбанк (до 24 місяців). Покупка частинами від Монобанк.
  • Покупка частинами від Монобанк
Відгуки
Валерий Х
Придбав товар

Потреба у більш потужному генераторі виникла давно. Заводського на 50А, малувато, особливо в осінній період, коли доводиться вмикати світло, обігрів заднього скла, пічку, протитуманки... По кріпленню нічого не переробляв, встановив на штатне місце без проблем. З підключенням виникли проблеми, я в даному питанні не зміг розібратися. На рідному три клеми і на цьому три клеми: 1 збудження, 2 плюс у мережу, на 3 приходе контакт із діодного моста(точно не знаю, не розбирав. Провід десь з під діодного моста підключений у третю клему). На даному генераторі все так само, але з діодного моста не приходе провод. Тобто у мене для підключення є два провода, а на генераторі є три клеми. Методом "тика" вдалося щось до чогось підключити. Генератор працює, але на приборній панелі не горить лампа. Гуглив підключення, але точної картини підключення не склав, лише зрозумів що я не електрик)) треба буде шукати спеца, що зможе його вірно підключити. При заведеній машині без увімкнених споживачів видає 14,0 - 14,2 (на рідному 13,6-13,8) в залежності від обертів двигуна, при включеному головному світлі + інші споживачі 13,4 - 13,6 (13,2) при увімкнених усіх можливих споживачів 13,2 - 13,4 V (12,4-12,7 на старому). По формі і розмірах, це точна версія заводського, відрізняється дрібницями, конденсатор трохи інший і тд. По відчуттях, діаметр шківа генератора менший, особисто не заміряв, але натяжний болт далі відїхав ніж попередній, що робить його більш високооборотистим. Одразу після встановлення, його було чути, можливо ремінь по новому шківу шурхотів, зараз не чути. Придбанням цілком задоволений. Магазин швидко відправив, я швидко забрав.

Переваги: Хороша стабілізація автомобільної мережі, достатній рівень потужності

Недоліки: Складності з підключенням, для неспеціаліста. Перед придбанням, варто проконсультуватися з автоелектриком, щоб потім не ламати голову, що куди підключати.

Владимир М
Придбав товар

Генератор качественный ,но на славуту 2004 г.не подошло подключения.
Ребята молодцы сделали возврат без проблем.
Большое им спасибо.

Вячеслав П
Придбав товар

супер! работает великолепно, хватает для всего

Переваги: 65А и 14,6 в

Недоліки: нет, ставится без переделок

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Оцените товар:

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково