Ланос Сенс

Стронгер (замінник каталізатора) Ланос - 96351601-098

Артикул 96351601-098  Підкатегорія Система вихлопу
1 200 грн
Доставка
  • Нова Пошта
  • Делівері
Оплата
  • При отриманні товару (післяплата). Картою онлайн. Безготівковими на рахунок. Розстрочка від Приватбанк (до 24 місяців). Покупка частинами від Монобанк.
  • Покупка частинами від Монобанк
Опис

Стронгер (замінник каталізатора) Ланос.

Стронгер (Пламегасник) для автомобіля Ланос 1.5 та 1.6 з горизонтальним каталізатором. Встановлюється замість каталізатора. Головним завданням є перешкода зворотньому тиску, таким чином знижується протитік, за рахунок випуклостей, розташованих у внутрішній частині стронгера. Також ці випуклості сприяють збільшенню швидкості вихлопних газів. Виготовлений із сталі. Довжина стронгера 355 мм, діаметр вхідного отвору 43 мм. Розмір болта кріплення M10. Виробник Україна.

Прокладка між стронгером і штанами, стронгером і резонатором - GM або SEOUL або No Name.
Гайка для кріплення стронгера до штанів, стронгера до резонатора – GM або OE.

Відгуки
Александр Г
Придбав товар

Магазин як завжди на висоті сьогодні замовив на другий день отримав! Сам стронгер досить гарної якості, лише хотілось би трішки кращі фланці (схоже, що після зварювання їх трішки повело). Але все зажалось ніде нічого не січе, а як буде в експлуатації подивимося. По розмірам він таки дійсно менше за каталізатор приблизно на 15мм. Проте все стало на свої місця і ніде нічого не чіпляє.

Александр Т
Придбав товар

Хорошая замена простой трубе. Есть моменты по установке: под оригинальную приёмную трубу, резонатор и глушитель Bosal подходит идеально. Если не оригинальные, то система может оказаться длиннее на 2-2.5 см и фланец глушителя будет стучать в кронштейн подушки задней балки. По ходовым ощущениям разница чувствуется, ход стал плавнее, почти не чувствуются рывки при разгоне, торможении двигателем, тяга увеличивается.

Владислав А
Придбав товар

Хорошая тема, главное цена качество, советую ставить, всё подошло без проблем, а главное нет выбрируемого звука при 2-3 тис оборотах, советую. Магазин оперативно работает а главное приятное общение менеджера!)))

Александр М
Придбав товар

Вообщем ездил лет 5 с проставкой обычной. Потом купил этот стронгер… не знаю как у кого, но это небо и земля по сравнению с приставкой обычной. Рекомендую не пожалеть денег и купить стронгер. Теперь думаю почему я раньше не купил его.

Вячеслав Ф
Придбав товар

Поставилт етот дивайс, о чудо машина ожыла нету дьоргань, пердящева звука, стал на место как родной. По лучьше в 100 раз за простую трубу.

Переваги: Качество отличное

Недоліки: Неувидел

Леонид Ч

Под Ланос 1.4 с горизонтальным катализатором, подойдёт?

Admin Z

Леонид Ч, Не на все. Не подходит если труба на 40 мм.

Олександр Х

Все було би і добре, але в даному стронгері така сама проблемка як і у проставці каталізатора, вони єдентичні по довжині 35.5см, а це менше на 2.5см,і тут зявляються проблеми із встановленням. Глушник починає стукати в пружину.

Недоліки: Не відповідає габаритам

Вячеслав І

Олександр Х, Як ви вирішили цю проблему?

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Оцените товар:

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково