Ланос Сенс

Манжета (сальник) первинного вала GM - 25189395

Артикул 25189395  Підкатегорія Зчеплення і коробка
79 грн
Доставка
  • Нова Пошта
  • Делівері
Оплата
  • При отриманні товару (післяплата). Картою онлайн. Безготівковими на рахунок. Розстрочка від Приватбанк (до 24 місяців). Покупка частинами від Монобанк.
  • Покупка частинами від Монобанк
Опис

Манжета (сальник) первинного валу Ланос Авео Нексія Нубіра Такума Леганза Еванда Лачетті.

Підходить для Ланос Нексія Авео з об'ємом двигуна 1.5 та 1.6. Також підходить для Нубіри, Такуми, Леганзи, Еванди та Лачетті. Розмір 23х35х8 мм. Встановлюється на первинний вал КПП із зчеплення. Старі номери з каталогу 90182168 та 90112255. Виробник General Motors, оригінал.

Увага для власників Лачетті! Сальник у каталозі запчастин на Лачетті не каталогізований і поставляється тільки у зборі з вичавним підшипником (сальник встановлюється у корпус вичавного підшипника). Сальники встановлювалися двох розмірів 23х35х8 мм та 23х35х5 мм. Якщо не впевнені чи немає можливості поміряти, рекомендуємо купувати сальник у зборі з вичавним. Сальник 23х35х5 мм у запчастини не постачається.

Відгуки
Костянтин К
Придбав товар

Не ставил на вид нормальный

Андрей С

Здравствуйте на Sens 1.3 (Мемз-307) подойдет?

Admin Z

Андрей С, Нет, на Сенсе стоит с Таврии.

Олег В
Придбав товар

Блин, действительно на Лачетти в каталоге нет сальника на первичный вал. Типа умер сальник, меняй выжимной. Что бы не ждать заказал сразу и сальник и выжимной. Лачетти 1.6 2007, у меня сальник 23х35х5, мне не подошёл и пришлось ставить выжимной в сборе, хотя отличие только в высоте сальника, решил не колхозить. Сальник подарил соседу, у него Авео, он не ставил, про качество сальника сказать ничего не могу. Магазину 5 за подробную информацию.

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Оцените товар:

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково