Ланос Сенс

Амортизатор рульового управління без г/п - TF69Y0-3414030-066

Артикул TF69Y0-3414030-066  Підкатегорія Тюнінг та аксесуари
1 368 грн
немає в наявності
Доставка
  • Нова Пошта
  • Делівері
Оплата
  • При отриманні товару (післяплата). Картою онлайн. Безготівковими на рахунок.
Опис

Амортизатор рульового керування без г/п Ланос Сенс.

Підходить на кермові механізми Ланос та Сенс без гідропідсилювача. Кермовий демпфер - за своєю конструкцією звичайний амортизатор. Його функція полягає у гасінні небажаних вібрацій та коливань частин кермового управління. Зрозуміло, повністю погасити коливання демпфер керма не може, а от істотно знизити їхню амплітуду і частоту йому під силу. Головна функція цього пристрою полягає в покращенні керованості на дорогах та будь-яких типах бездоріжжя. Ефект досягається за рахунок зниження рівня вібрації. До того ж, знижується стомлюваність водія. Важливо й те, що після встановлення демпфера зменшується навантаження на кермовий механізм та підвищується його ресурс. Управління машиною стає більш інформативним, на високих швидкостях покращується курсова стійкість.

Складання та перевірка проводиться на кондукторі, зробленому з моторного щита Ланоса - третє фото.

Відгуки
Орест Я

Какой фирмы демпфер?

Константин П

Орест Я, Стабилус.

Александр Г

У меня установлен такой аммортизатор, сразу скажу, что я не сильна в устройстве автомобиля, но могу сказать следующее. После установки аммортизатра точно ощущалось что управлять машиной стало лучше, но конкретно описать улучшения я не могла. А вот когда так случилось, что на несколько дней у меня сняли этот аммортизатор, я моментально почувствовала разницу и вот какие у меня впечатления: с аммортизатором при поворотах руль реагирует гораздо чувствительнее, только чуть его поворачиваешь, машина сразу реагирует, люфта нет, руль с положения поворота сам возвращается в изначальное положение, управлять машиной приятнее в разы.Без аммортизатора больше ездить не хочется, к хорошему быстро привыкаешь)

Валентин А

а на рейку с ГУР не становится?

Константин П

Валентин А, Нет.

Станислав Н

Машина стала собраннее во время возврата руля с поворота. Значительно меньше ощущается биение в руль от наших "идеальных" дорог.

Денис С

Кто-то уже опробовал? Есть ли толк?

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково
Оцените товар:

Відгуки і коментарі можуть залишати тільки авторизовані відвідувачі

Якщо Ви вже зарєестровани - авторизуйтесь

* відмічені поля заповнюються обов'язково