Раді представити Вам новий дизайн і функціонал нашого сайту. Коротко про зміни.

1. Збереження набраного замовлення. Раніше набране замовлення необхідно було оформити протягом півгодини, тепер замовлення зберігається необмежено довго.

2. Структура. Розділи "тюнінг *" стали підрозділами відповідних розділів, наприклад "тюнінг таврія" став підрозділом в розділі "запчастини таврія", "тюнинг ланос" став підрозділом в розділі "запчастини ланос". "Запчастини сенс" перенесений в розділ "запчастини ланос".

3. Суттєво розширено функціонал. Тут можна і потрібно написати докладно, але вийде "багато букв". Коротко про головне - реєструватися можна без пошти (пароль надсилається на телефон), список бажань, оформлення замовлення, адреса доставки більше одного (кожен раз можна вибирати різні адреса збережені в минулих замовленнях), на картці товару розділені запчастини супутні і аналоги, коментарі розділені на власне самі коментарі і на відгуки і ще багато чого приємного і корисного.

4. Адаптивний дизайн для мобільних пристроїв. З приводу "не звично" - так, є такий момент, але повірте, тепер буде зручніше.